My Profile
Profile Avatar
Mathias
Via Castelfidardo 7
Aprigliano, CS 87051
Italy
0357 2869068 http://www.shannonmdrealty.com/Dejan-Lovren-jerseyID-488494934
Det var et passende mål at gøre krav på Barcelonas 23. league title.
Messi og Barcelona er nu to sejre væk fra at opnå en historie-matchende diskant. Deres næste udfordring er Copa del Rey-finalen den 30. maj og Champions League-finalen følger den 6. juni i Berlin.
Fra tal om hans død i januar til to skridt væk fra diskanten har det været en ganske vending for Luis Enrique.
 Gjorde en fremragende venstrehånds save Liverpool trøje for at benægte Jose Gimenez tidligt og var lige så effektiv sent i anden halvdel, da han sendte et farligt Guilherme Siqueira skud til hjørne. Gyldighed.
 En af de lyseste spillere i den sidste tredjedel i åbningen 45 minutter, der producerer stærk krydsning i overensstemmelse med hans år og testede Oblak med et ondt skud fra dybt. Dæmpet defensivt i faser af anden halvdel, men i sidste ende blev det ikke straffet.
Fremragende fordeling som altid, og selvom det sjældent blev testet, var Napoli trøje mere end villig til at gå tå-til-tå med nogen af ​​Atletico Madrid s strejdere.
DF Javier Mascherano 6 - Gjorde et par fejl på bolden tidligt men hurtigt afgjort og var skarp i forsøg på at starte modangreb efter halvtidsbrud.
 Gjorde en lidt rykkende start ved at udsmykke Fernando Torres og derefter indrømmede et hjørne, men fik kondition, da spillet udviklede sig.
A+ BRILLIANT CHOICE FOR your IT SERVICES!
My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.
 
Copyright 2018 by Wireless Computer World   !  Terms of Use  !  Privacy Statement
Share |