My Profile
Profile Avatar
Alanna
Lodskovvej 87
Frederiksberg C, REGION SJALLAND 1853
Denmark
53-20-65-12 http://www.doshomi.com/Monaco/Jemerson
psg draktDen livlige Tom Nichols fikk Exeter til en drømmestart før en kjent målvaktsky for Liverpool, denne gangen via Adam Bogdan, så Lee Holmes-skåringen rett fra et hjørne på halvtid. Jerome Sinclair hadde utlignet med sitt første seniormål for de besøkende.
Vertene dominert den andre perioden og hadde sjanser til å utvide sin fordel, men Klopp nektet å bringe på mer erfarne ben i Lucas Leiva og Adam Lallana, og han vil føle seg indikert som erstatning Sheyi Ojo satt opp Monaco drakt Brad Smith for å spare Liverpools rødder med en instinktiv volley 17 minutter fra tid.
Exeter kom innenfor en whisker av en gigantisk drap, men kan se frem til et eventyrbesøk til Anfield for replay mens Klopp og co vil være glade for å komme bort med bare deres stolthet litt såret etter å ha gått så nær en sensasjonell kopputgang.
MÅL! Exeter 1-0 Liverpool. Sjokk på? Exeter tar ledelsen. Tom Nichols skjøt en nydelig avslutning i det nedre hjørnet fra et vakkert angrep med høyresiden.
LIVERPOOL CHANCE! Liverpool svarer nesten umiddelbart, Juventus drakt men Smiths piledriver fra et halvt ryddet hjørne er blokkert inne i seks-yard-boksen.
MÅL! Exeter 1-1 Liverpool. Rødene er nivå! En ypperlig reaksjon fra de besøkende som Exeter gjør en ekte hash for å rydde sine linjer fra en håpløs ball inn i boksen slik at Benteke til tå-poke kan passere inn i Sinclair som kullet ruller det inn i hjørnet for sitt første seniormål for klubben.
A+ BRILLIANT CHOICE FOR your IT SERVICES!
My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.
 
Copyright 2019 by Wireless Computer World   !  Terms of Use  !  Privacy Statement
Share |